Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За вас дами специални преси за коса с намаление.
Автор: presizakosa Категория: Технологии
Прочетен: 121010 Постинги: 8 Коментари: 0
Постинги в блога от Май, 2013 г.

Искате ли красива прическа с нежни вълни? Един от добре изпитаните начини да постигнете това, е да сплетете косата си в плитки, докато е още мокра след измиване и да останете така колкото се може по-дълго време. Ако искате да изпробвате далеч по-бързи и ефективни начини за постигане на вълниста прическа, то ретро пресата за коса ще ви бъде от огромна полза. Предназначението на ретро пресата е да оформи косата ви във вълни, посредством висока температура, с незабавни резултати. Съвременните преси за коси са изработени от висококачествени материали и работят с модерни технологии, които максимално предпазват косата от увреждане, дори при ежедневна употреба.

 image

Представяме ви нагледен видео урок за прически, в който в няколко стъпки ще видите колко лесно се работи с ретро преса за коса. Ретро пресата е сред най-лесните за работа инструменти за стилизиране на косата, които ефективно може да използвате сами вкъщи. Следвайте тези 4 основни стъпки за работа с пресата и се насладете на страхотни резултати:

 

  1. Срешете с гребен много внимателно и търпеливо косата си, след като е измита е напълно подсушена. Постарайте се да разплетете всички възли в косата си, за да постигнете оптимални резултати при работа с ретро пресата. Включете пресата и изчакайте докато загрее, според инструкциите за употреба, посочени в описанието на пресата.

 

  1. Изстискайте малко термозащитен серум в ръцете си и енергично го разтъркайте в дланите си, за да активирате съставките му. Нанесете го върху косата, като избягвате корените, а наблегнете на краищата на косъма. Идеята на термозащитния серум е да предпази пълноценно косата ви от увреждане при нагряване. Тъй като краищата на косата всъщност са най-старата коса и съответно, най-изтощената, бъдете сигурни че сте нанесли серум върху тях, за да предпазите здравия вид на косъма. При желание, може да нанесете и специализирани продукти за къдрене, които ще задържат ефекта от пресата за по-дълго време.

 image

  1. Отделете кичур коса (около 2 см дебелина) и го захванете с пресата. Започнете оформянето на кичура на около 1 см от основата на косъма и задръжте за около 5 секунди – в зависимост от загряващите възможности на модела преса, който използвате. Отпуснете пресата и я преместете надолу по дължината на кичура към върха на косъма. Продължете с тези движения докато не обработите целия кичур.

 

  1. Повторете стъпка 3 върху цялата коса. Не забравяйте винаги първо да сресвате кичура, непосредствено преди да го захванете с пресата. Не се притеснявайте, ако вълните на кичурите се разминават на места. Това придава повече естественост на прическата ви и я прави още по-впечатляваща и обемна. След като завършите третирането на всички кичури, използвайте ръцете си, за да дооформите желаната прическа и срешете внимателно вълнистата коса. Нанесете лак за коса, за да фиксирате резултатите.

 

Категория: Хоби
Прочетен: 14733 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 01.07.2013 09:23
Търсене

За този блог
Автор: presizakosa
Категория: Технологии
Прочетен: 121010
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Май, 2013  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031